Servicii


Grupaje / incarcari partiale


Organizam transporturi de marfuri indiferent de volumul / dimensiunile si greutatea acestora, pornind de la colete de 10 kg.

 

Zilnic avem camion disponibil la Viena pentru a ridica marfa dumneavoastra la cel mai bun tarif fara concurenta.

Efectuam grupaje  pe camioane de 20 to normale sau mega, pe camioane de 7,5 to ,3.5 to sau 1,5 to tip Sprinter.


Asiguram transporturi in regim de grupaj/ incarcari partiale atat din Romania catre tarile din Europa, cat si invers, din Europa catre Romania.


Camioane complet 20 to / prelata / duba /  frigo


Mavimar , dispune de solutii de transport rutier de marfa cu camioane avand capacitatea cuprinsa intre 20-24 tone pe diferite trasee, atat la export cat si la import.


Camioanele frigorifice - cu temperatura controlata , asigura temperaturi  intre -20 si + 25 grade.

Sunt folosite atat pt  transportul marfurilor congelate ( -18/-20 grade Celsius) dar si la transportul marfurilor refrigerate .


Toate camioanele puse la dispozitia dumneavoastra  , au asigurare  C.M.R  si dispun de  truse A.D.R.  pentru transporturile de marfuri periculoase.


Transport Agabaritic


Oferim servicii de transport agabaritic  in trafic rutier international , cu precadere din Germania.

Un transport este considerat agabaritic atunci cand dimensiunile marfurilor / bunurilor de transportat depasesc cu mult dimensiunile standard (13,60 m x 2,45 m x 3 m - L x l x h) ale unui camion standard de 20 de tone.

Greutatea care poate fi transportata pe trailere agabaritice variaza si poate ajunge pana la 40-50 tone sau chiar mai mult, in functie de numarul de osii ale trailer-ului.

Ne-am specializat in transportul de utilaje agricole. Avem, pe langa trailerele cu platforma normala si trailer cu platforma joasa, tip gondola, cu care putem transporta utilajele  fara a mai demonta rotile acestora, platforma trailerului avand doar 50 cm de la sol.

Este foarte important ca atunci cand se solicita un transport agabaritic sa ne transmiteti dimensiunile cat mai exacte precum si greutatile marfurilor / obiectelor de transportat. 
 


   


Copyright © MAVIMAR SPEED. All Rights Reserved.