Despre noiMAVIMAR SPEED este o societate comerciala in plina ascensiune ce organizeaza transport intern si international de marfa, transporturile executandu-se in baza conventiilor internationale CMR/TIR.

Coordonam tranportul in cele mai bune conditii, incepand de la grupaj-coletarie pana la livrari in camioane complete pentru transport de marfuri generale, marfuri periculoase (ADR),sau marfuri perisabile (ThermoKing)Cu o experienta personala de peste 15 ani in domeniul transporturilor, ne adresam clientilor nostrii actuali si potentiali, cu oferta de a gasi solutii pentru orice tip de transport,tinta noastra fiind extinderea orizonturilor de afaceri si implicit multumirea deplina a clientilor .


Detinem licenta CI 0006240 pentru activitati conexe transportului rutier -  activitati de intermediere  a operatiunilor de transport rutier public.

Personalul este pregatit si detine "certificat de competenta profesionala  pentru transport rutier national si international  de marfa" emis de Autoritatea Rutiera Romana – A.R.R


Incercam impreuna cu dumneavoastra sa gasim cele mai optime solutii in ceea ce priveste :
diversitatea si flexibilitatea posibilitatilor de incarcare, serviciile de consultanta, calitatea serviciilor de transport, formule avantajoase de plata, etc.

Valorile societatii nostre sunt profesionalismul, promptitudinea si eficienta serviciilor oferite.

Cu fiecare trasnsport efectuat suntem mai motivati in ceea ce facem iar scopul nostru este atins
atunci cand dumneavoastra sunteti multumiti.

Obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura organizarea optima a transporturilor in conformitate cu cerintele clientului.
 
Ne va face placere sa va oferim sfaturile si solutiile noastre.

 Cu sinceritate,

 
Echipa Mavimar Speed
   

Copyright © MAVIMAR SPEED. All Rights Reserved.